Rabarbertrifli – sommer på glas

Jeg ELSKER rabarber – i stort set enhver form. Udfordringen er at kompensere for deres bitterhed uden at vælte dem i sukker. Men det kan godt lade sig gøre. Som i denne friske sommer-dessert – som oven i købet er piv-sund!

IMG_4925

Rabarber-trifli
(4 personer)

4-5 rababerstilke
3 spsk Sukrin Gold
3 tsk vanillepulver
4 dl skyr
1,5 dl blandede nødder efter behag
1 nip havsalt
50 gram mørk, grofthakket chokolade

Skær rabarmerne i stykker på 1,5 cm. Vend dem i Sukrin og 1,5 tsk vanille, og fordel dem i et tærtefad. Bag dem i ovnen ved 100 grader i en time.
Rør resten af vanillen op i skyren.
Hak nødderne groft og rist dem med et nip havsalt på en tør, varm pande.
Læg rabarberne i bunden af et glas. Fordel vanilleskyren over og top med ristede nødder og chokolade.

Og så er der kun en uge, til sommer-ebogen kommer. Jeg arbejder på den dag og nat og er spændt som en flitsbue. Den er propfuld af de skønneste og sundeste sommerlækkerier og alt, hvad du skal bruge til en sommer i dit livs topform!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Rabarbertrifli – sommer på glas

  1. Bella siger:

    1000 tak for en fantastisk opskrift! Det smagte virkelig godt! Glæder mig enormt meget til
    Din e-bog udkommer.

    KH Bella

    • Lene Rode siger:

      Hvor er det dejligt at høre, Bella! Tusind tak. Det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg er så tilfreds med resultatet og glæder mig helt vildt, til de praktiske detaljer er på plads, så den kan komme ud. Bare et par dage til, så er den der!
      Kh Lene

      • Bella siger:

        Fedt! Nu skal vi kun sove to gange mege, før vi kan få fingerne i e-bogen 😀👍👏

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s