Sommerasparges og kammuslinger på grill

Som den vakse læser (ja, dig!) nok har bemærket, er jeg ret glad for asparges for tiden. De er så flotte og lækre lige nu, at det bare er med at nyde dem og spise igennem. Fx som her med kammuslinger, rød grape og safranaioli:

Kammuslinger

Enkelt, lækker og lynhurtigt at lave. Du skal bruge:

600 gram grønne asparges

400 gram kammuslinger

1 blodgrape

50 gram hakkede hasselnødder

1/2 dl god øko-mayo

1/2 tsk safran

Olivenolie

Salt & peber

Rør safran i mayonnaisen og lad den trække. Rist nødderne på en tør pande, og skær grapen i fine, tynde skiver. Krydr kammuslingerne med salt og peber og gril dem 2 minutter på hver side. Du kan også stege dem på på panden. Damp aspargesene, og vend dem i olie og salt.

Arranger og server 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s