Overdådig søndagsbrunch for fuld palæo

Hvis du vil indtage heltestatus for din familie eller brunch-gæster, så får du opskriften her. Det lyder dekadent. Og det er det også – selvom det er blottet for sukker og gluten. Perfekt til en søndag morgen:

Palæo brunch pandekager

PALÆOPANDEKAGER MED OKSEPØLSER, BÆR OG CHOKOLADESAUCE

(4 personer)

1 dåse kokosmælk

4 æg

1 dl HUSK

1 scoop proteinpulver m vanille

1/2 tsk salt

1 tsk bagepulver

1 pakke gode oksepølser (fx Løgismose eller Levevis. Levevis’ er dejligt spicy)

1 plade 85% chokolade

Bær (friske eller frosne)

Pisk kokosmælk, æg, husk, proteinpulver og salt godt sammen til en luftig masse. Tilsæt bagepulver og lad hvile i 10 min, så fiberen trækker væske. Dejen skal være ret tyk, men tilsæt lidt vand, hvis det er for meget.

Bag pandekagerne på panden ved høj varme. Jeg laver dem i amerikansk størrelse – dvs ca 10 cm i diameter. Stil dem i ovnen på 100 grader, så de holder sig varme.

Palæo Pandekager

Dette indlæg blev udgivet i Brunch, Morgenmad og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Overdådig søndagsbrunch for fuld palæo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s