Aspargessuppe med kammuslinger

aspargessuppe

Forleden kom jeg hjem fra cykeltræning i storm og regn – helt stiv af kulde og meget sulten. Kort efter så min aftensmad sådan ud, indeholdende 500 gram grøntsager per person (to personer) og masser af fin protein og D-vitamin fra kammuslingerne.

ASPARGESSUPPE MED KAMMUSLINGER

2 bundter asparges (800 gram)

1 stort løg

3 fed hvidløg

1/2 liter hønsebouillon (kogt fra bunden eller købt)

1 chili

1/2 dl olivenolie

Salt & peber

300 gram kammuslinger

Kog asparges, løg, hvidløg og chili godt møre i bouillonen og blend med stavblender. Tilsæt olivenolie og smag til med salt og peber.

Steg kammuslingerne på panden og krydr med salt og peber. Arranger dem på suppen og server 🙂

PS: Undskyld til jer, der modtager nye indlæg via mail for det tomme indlæg lige før. Jeg kom til at trykke forkert – det skal ikke ske igen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Aspargessuppe med kammuslinger

  1. Dette så helt himmelsk godt ut!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s