Kyllingesalat med smagseksplossion

Denne kyllingesalat er blevet en hus-favorit hjemme hos mig og har udviklet sig over flere år til den form, den har i dag. Vi spiser den som nem aftensmad og laver gerne en kæmpeportion, så der også er til et par hurtige frokoster. Den smager ekstra fantastisk på ristet stenalderbrød: http://chocolateandspinach.com/2013/02/14/stenalderbrod/Kyllingkarry

Kyllingesalat

500 gram kyllingebryst skåret i små tern

1 bundt selleri

2 store eller tre små faste men ikke hårde avokadoer

1 dl mayonnaise (hjemmelavet eller god øko – fx Urtekrams)

1 dl skyr

Saft af en citron

1 spsk stærk dijonsennep

2 spsk stærk karry

1 spsk timian

Salt & peber

Smelt en god klat kokosolie på panden og steg kyllingen sammen med karry og timian. Skær selleri og avokado i små stykker. Bland mayonnaise med skyr, sennep, citronsaft og evt lidt ekstra karry. Vend det hele sammen, og smag til med salt og peber.

Rist skiver af stenalderbrødet i olie på panden. Hvis du har det fint med gluten, kan du selvfølgelig også bruge rugbrød. Læs et ordentligt lag kyllingesalat på og nyd blandingen af stærkt, sødt, surt, bittert, salt og sprødt. Mums!

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Eat, Frokost og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s