Fiskefileter á l’amande

Rødspættefileter er en god måde at få fisk i selv de mindst fiskebegejstrede. Rasp og friture går jo så desværre bare udover sundheden. Men fortvivl ikke! Du kan sagtens lave de lækreste, sprøde fiskefiletter uden nogen af delene.

Mine ser sådan ud. De er vendt i æg og mandelmel – og som du kan se – serveret med broccolimos:

Fisk og brokRødspættefileter 

500 gram rødspættefileter

1 æg

2 dl mandelmel

Salt & peber

Smør eller kokosolie til stegning.

Slå ægget ud på en tallerken og pisk det med en gaffel. Hæld mandelmel ud på en anden tallerken og rør lidt salt og peber i. Vend nu fiskene først i æg og så i mel. Og steg dem i rigelig smør eller kokosolie.

Jeg serverede dem med broccolimos, som du finder opskriften på her: http://chocolateandspinach.com/2013/01/04/laks-med-broccolimos-ekstravaganza/

 

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Eat og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s