Asiatisk coleslaw som på TGI Friday’s

Klassisk amerikansk coleslaw kan godt være en slasket og mayonnaisetung omgang. Denne version er asiatisk inspireret og en kopi af den, de serverer på restaurantkæden TGI Friday’s. TGI står for Thank God It’s (Friday) – så jeg tænkte, at den var passende at dele med jer i dag 🙂

Kylling coleslaw

TGI Friday’s Copycat Cilantro Lime coleslaw

1/2 hvidkål

4 store gulerødder

Saften af 2 lime

1 dl olivenolie

1 god håndfuld frisk koriander

1 tsk honning eller agavesirup

1 jalapeno (chilipeber)

1 cm frisk ingefær

2 spsk balsamico

Salt & Peber

 

Riv hvidkål og gulerødder og put det i en stor skål.

Fyld alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor eller blender, og blend godt. Hæld dressingen over salaten og server med velstegte kyllingebryster eller laks.

Enjoy!

I morgen får I glutenfri pizza – nu med supersprød bund.

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Eat, Frokost, Grøntsager, Restauranter og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s