Kål er top-trendy!

Jo, den er god nok! Se bare her: http://politiken.dk/mad/madnyt/ECE1863240/ny-tendens-der-er-prestige-i-at-spise-kaal/

Listen over, hvor sundt kål er, er næsten uendelig. Det vidste du sikkert godt. Men vidste du, at det ligefrem er blevet prestigefyldt at spise det?

Og vidste du, hvor lækkert kål kan være?

Hvis ikke, kan du jo fx prøve spidskål:

http://chocolateandspinach.com/2012/12/10/ovnbagt-fisk-med-spidskal-kantareller-og-sode-kartofler/

http://chocolateandspinach.com/2012/11/29/spaghetti-bolognese-med-og-uden-spaghetti/

Eller grønkål:

http://chocolateandspinach.com/2012/12/20/gronkalssalat-med-kylling/

Eller broccoli:

http://chocolateandspinach.com/2013/01/04/laks-med-broccolimos-ekstravaganza/

Ifølge artiklen har rosenkålen stadig ikke fundet vej til danskernes hjerter og maver. Det er en skam, synes jeg. Prøv fx denne variant:

Rosenkål

Rosenkål ristet i chili, honning og hasselnødder

Damp rosenkålen al dente. Smelt en klat smør på panden og tilsæt chili, 1 tsk honning og en håndfuld hakkede hasselnødder. Rist rosenkålen i blandingen og server.

Superlækkert til både fisk, kylling og oksekød.

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Eat, Grøntsager og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s