Det gælder om at tyvstarte……

Jeg er jo som bekendt fan af at gøre det let for mig selv, så jeg er ret vild med at snyde i forvejen – så meget som det nu kan lade sig gøre. Hvilket i dette tilfælde er en del.

Derfor har jeg lige lavet de tre slags chokolademousse (plus en fjerde og hvid med citronskal og lakrids, da jeg først var i gang) – og passion/ingefærsaucen, som er noget så yummy!

Jeg har også lavet ærteconsonsommé’en, som jo skal serveres kold. Den får så bare lige en tur i blenderen lige inden serveringen, så den bliver fin og skummet.

Og jeg har skrællet og skåret rødbederne, så de er klar til en tur i den sorte gryde.

Så er der masser af tid til at hygge med gæsterne og sippe champagne i morgen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Eat, Festmenu og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Det gælder om at tyvstarte……

  1. Anna-Marie Rode siger:

    Søde Lene. Du er da uforbederlig fantastisk! Hvordan overkommer du alt det?????? Det lyder så perfekt!   Knus Mor On 30/12/2012 17:54 “CHOCOLATE & SPINACH” wrote: > Lene Rode posted: “Jeg er jo som bekendt fan af at gøre det let for > mig selv, så jeg er ret vild med at snyde i forvejen – så meget som > det nu kan lade sig gøre. Hvilket i dette tilfælde er en del. Derfor > har jeg lige lavet de tre slags chokolademousse (plus en fjer” >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s