Lørdagsbøffer med ekstra laber salat

Så er det lørdag! Og hjemme hos os er det som regel lig med gode bøffer. Nogle gange af lam eller vildt – og nogle gange, som i dag, filet mignon af oksemørbrad. Dertil en dekadent salat fuld af smag, lækkerier og sundhed. Og naturligvis et godt glas vin.

Bøf og salat

Salat

spinatblade

1 bakke af årstidens svampe

2 avokadoer

8 små cocktailtomater

1 forårsløg

2-3 håndfulde store blåbær

2 håndfulde cashewnødder

1/2 dl olivenolie

1 spsk balsamico

Salt & Peber

Skyld spinatbladene og arranger dem på tallerkenerne. Skær tomater, avokado og forårsløg i passende stykker og fordel dem over salaten. Skær svampe i tern og rist dem på panden i rigelig olie. Fordel dem over salaten.

Rør olivenolie og balsamico sammen med lidt salt og peber og hæld det over salaten. Pynt med blåbær og cashewnødder.

Server med velstegte bøffer (jeg kan godt lide dem til den røde side) og et godt glas vin. Vi fik Zinfandel.

Og sig så ikke, at det er trist og asketisk at leve sundt!

Hav en dejlig weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Eat og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s