Ovnbagt fisk med spidskål, kantareller og søde kartofler

Wup-wup – supersund og lækker aftensmad på no time. Og natuligvis med perfekt fordeling af protein, fedt, fibre og kulhydrater.

Fisk spidskål søde kartofler

Here we go:

150-200 gram fileteret fisk per person (du kan bruge torsk, sej, multe, lange eller en anden fast, hvid fisk)

1 spidskål

1 bakke kantareller

1/2 sød kartoffel per person

1 citron

Chili

Timian

Olie

Læg fisken i et ovnfast fad. Hæld olivenolie, citronsaft, timian, salt og peber på og bag i ovnen i ca 12-14 minutter.

Snit spidskålen fint og steg den i kokosolie på panden sammen med kantareller, chili og salt i ca 10 min.

Skræl de søde kartofler, skær dem i både og vend dem i olivenolie, salt og timian. Bag ca 40 min ved 200 grader.

Voila!

Dette indlæg blev udgivet i Aftensmad, Eat og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s