De bedste popcorn, du nogensinde har smagt

Så blev det fredag!

Om et par timer sænker vi skuldrene, holder fri og slapper af. For nogen betyder det sofahygge med en god film. I så fald får I her en supernem, sund og toplækker snack.

Andre af jer skal helt sikkert til julefrokost – og så kommer I til at længes efter fedt og salt i morgen. Der kan I så passende gøre jeres krop den tjeneste at vælge denne løsning fremfor chips eller McD.

Det er så simpelt, at man næsten ikke kan tillade sig at kalde det en opskrift. Men seriøst: Det er de bedste popcorn, du nogensinde har smagt. Alle andre popcorn vil aldrig mere være det samme. Jeg er faktisk blevet sådan en, der laver dem hjemmefra og slæber dem med i biografen, så jeg slipper for den triste variant, man kan få der. Hurra for store tasker…

Du skal bruge tre ting:

Popmajs

Kokosolie

God salt (Himalaya, Læsø, Maldon)

Popcorn

That’s it. Eller nårh, ja – og så en gryde og en kogeplade.

Smelt 3 spsk kokosolie og lad den blive rygende varm. Hæld 1 dl popmajs i gryden, læg låg på og skru evt et par trin ned. Lad majsene poppe, indtil der er ca 5 sekunder mellem hvert pop. Drys med salt og server.

popcorn kokosolie

Hav den dejligste fredag. I morgen er det december, og jeg glæder mig til at dele opskrifter på blandt andet superlækre æbleskiver uden mel og sukker, sund konfekt – og den helt store julemiddag. Det bliver en fantastisk måned!

Dette indlæg blev udgivet i Eat, Snacks og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s